čtvrtek 17. dubna 2014

Jak to všechno začalo...aneb nevyhýbejte se novým lidem a milujte svoje kamarády

Kde jinde než v Norsku. Jak jinak než úplnou haluzí. Jak jinak než seznámením se. Díky Káti a Martine ;).

Potkali jsme se v kempu, co nebyl kemp. NEsmělo se tam stanovat. Na takovýhle místech se daj potkat jedině Češi :). A jedině ti pohádkoví :). Výměnou za Snickersky z kontyšu nám povídali, jak tu chtějí vydělat spoustu peněz, jak jejich kamarád bez praxe dostal v Norsku práci jako pizzař a bere docela slušný peníze. A jak jim v každý hospodě řekli, že by je vzali, ale minimálně na 4 měsíce (a tolik času žel neměli). Ráno jsme se rozloučili, protože oni byli narozdíl od nás velcí drsňáci a lezli tu tůru za norskýho slejváku!


 My jsme celej den čekali ve stanu na další český skvělý kamarády (který jsme taky potkali v Norsku, viděli se jednou, ale bylo nám po nich strašně smutno. A potkali jsme se znova ;). A pak i mimo Norsko ;) ).

Celej den čekání ve stanu znamená dlooouhý povídání. A moje slavná oblíbená věta: "Já chci taky!" udělá svoje. Když jsme pak po měsíci přijeli domů, dala jsem výpověď. Samozřejmě unáhleně a naštěstí se dala ještě vzít zpátky (když máte práci kterou milujete a nejlepší šéfku na světě, všechno se dá nějak udělat) ;).

No a pak už jsme jenom šetřili. Na auto. A tak začala Tomášova Žlutá noční můra ;). Koupili jsme ho v Brlohu. Vypadalo fakt strašně. Ale Tomáš se toho nebál. Byla to fakt výzva. Všichni se nám smáli, ale my jsme mu věřili. A on to DAL! S minimem nákladů, stovkama telefonátů, hledáním, smlouváním, nakupováním součástek, tisícema hodin montování. Asi ho to stálo hodně nervů a sprostejch slov. Ale stálo to za to! (fakt díky Tome)

A je to tu. Máme technickou, nový okna, blatníky, stěrače a  všechno uvnitř a pod autem je krásný, vyměněný a funkční. Je to náš miláček. Makáme na interiéru. A dostali jsme luxusní matrace zdarma :) (díky Šári).

Teď už se jenom sbalit a vyjet. JENOM...

a fotky před a po ;)






1 komentář: