neděle 27. dubna 2014

Rozněžnění aneb máme hotovo!


Ano ano :) . Stejně jako se rodiče chluběj svým dítětem, budem se my chlubit tím naším. Konečně je kompletně dodělanej. A vzhledem k tomu, že ho skoro nikdo neviděl v celý svý kráse, tak jsme vám ho nafotili. Raději víckrát, aby vám žádnej detail neuniknul.  Jak říkala máma, je to naše první kuchyň, naše první bydlení, naše první doupě ;).

Celej interiér je Peťanova práce, celý si to navrhnul a poskládal sám. A že ho to stálo pár mozkovejch závitů ;). Snad to bude fungovat stejně tak skvěle jak to vypadá.


A tak jsme konečně vyjeli. O něco pozdějc než jsme počítali, ale vyjeli jsme. Na cestu jsme dostali buchty, křížaly, čokolády, spoooustu alkoholu, nutelu, marmelády, sirupy,  salko, polštářky, matrace, držák na SPZ :D , pivní podtácky, trička, olivy, koření, kaktus, karty, tabáky do vodárny, házečák, rybářský vybavení, nože, metr, nářadí všeho druhu, složku na papíry až z Číny, posvěcenej křížek, a taky docela příjemnou finanční podporu, (a určitě spoustu dalších věcí, na který jsem zapomněla-tak se ozvěte a já to tam dopíšu ;) ), spoustu opravdu krásnejch zpráv, vzkazů a sms,.. jsme rádi že na nás myslíte… hned je to cestování veselejší :). Hlavně s tím kaktusem, kterej všude zavazí a pořád padá a píchá :D. Ale má žlutej květináč, takže s náma prostě bude nějak jezdit. Takže díky vám všem!

Taky se ukázalo, že kupovat narychlo stojan na kola v Bauhausu nebyl úplně dobrej nápad :D. Když se ale sejde pár chytrejch hlav, každej něco někde uváže a přimontuje, po 4 hodinách montování snad i stojan z Bauhausu naše kola v pohodě doveze těch pár tisíc kilometrů. Uvidíme.. Cestu do Prahy jsme zvládli.







4hodinový montování stojanu na kola







stojánek na hrnečky
expediční trička :)





6 komentářů:

  1. Koukám že náš plán na vybavení vnitřku je dost podobný jak váš, jen jsem původně zamýšlela mít oddělenej prostor řidiče, ale takto otevřený to vypadá docela sympaticky :-) A taky super nápad s těma závěsnáma kapsama na boku!

    OdpovědětVymazat
  2. tak ono moc možností,jak ten vnitřek udělat, není. v tom autě původně přapážka byla za řidičem,ale tu jsme oddělali. na noc tam zavěšujeme celtu,aby byla tma a nebylo tam vidět. a já jsem ráda, že když řídím, tak se můžu koukat do vnitřního zpětnýho zrcátka..bez toho bych to nedala :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jo to je fakt, zrcátko mě nenapadlo :D A taky je asi fajn že když jeden řídí a druhej je vzadu, tak na sebe nemusí křičet přes plechovou stěnu...
    Btw jsem ráda že vám kaktus očividně dělá radost ;) :D

    OdpovědětVymazat
  4. jj, my sme tam nechávali zadní sedadla hlavně kvůli stopařům,ale nakonec je dost používáme - na posteli nemůžu rovně sedět ani já (natož Peta), ty sedadla jsou níž. a se stopařema by se mluvit nedalo přes stěnu ;).

    a ten kaktus je strašnej! a píchá jenom mě. ale zalíváme ho a povídáme se s ním. občas ho trochu připálíme,ale zatím žije. :)

    a vy už auto máte? a kam se vůbec chystáte? ta přestavba co vymyslel Peťa je geniální, nic bysme neměnili, kapsáře jsou geniální na schování bordelu ;), záclonky fungujou kupodivu i proti slunku (což nás předtím nenapadlo), kuchyň funguje 100%, takže jestli máte stejnýho VW, doporučujeme to udělat stejně ;) . na těch fotkách moc není vidět jak jsou ty postele skládací, ale kdyby vás to zajímalo, Peta vám rád poreferuje jak to dělal ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Vidíš, stopaři mě nenapadli... My jsme pořád ještě ve fázi vybírání auta (a asi ještě i nějakou dobu budem), ale až budeme končně nějaký mít tak se určitě na ty postele zeptáme - přemýšleli jsme jak to tam máte udělaný, že se vám tam dokonce vešly i ty zadní sedadla :)

    Jinak prapůvodní plán kdysi byl něco takovýho pořídit na cestu do Ruska, kde by se mi stopovat asi nechtělo, jsou tam děsně velký vzdálenosti a spousta věcí k vidění :) Ale do Ruska se v blízké době nechystáme, letos to asi radši ozkoušíme někde blíž, abysme nedopadli podobně jak vy s tou spojkou :D Takže asi něco v Evropě, možná Polsko nebo Francie... :)

    OdpovědětVymazat
  6. super! tak to držíme palce! a pak se určitě ozvěte :)

    OdpovědětVymazat